M_Y_HosH
ADMİNİSTAROR
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 32 Nerden : Karanlıklar Diyarından... Lakap : [SwAt]_**M_Y_HosH**_(CyQaL] <i><b>REP PUANI</b></i> : <b><i>PAYLAŞIM</b></i> : <u><b>Tuttuğu takım</b></u> : [Ua]Galatasaray[Ua] Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Wariorun göz yaşları C.tesi Ocak 26, 2008 5:12 pm | |
| Civciv idim Maradon'dan kaptılar 5k verip Lufferson'a attılar Spoiler'a tp yapıp kaçtılar Böyle oyun olmaz olsun ağalar
Party party Lufferson'da gezerdim Nerde OK gorsem hemen basardım Arenada gözlerimi açardım Böyle oyun olmaz olsun ağalar
En sonunda bir partye alındım Önce şöyle etrafıma bakındım Apostlara ilk vuruşta atıldım Lütfen biraz kibar olun ağalar
Lvl 30 oldum tebrik ettiler Bir hamlede party disband ettiler Eziksin sen diye diye kestiler Böyle oyun olmaz olsun ağalar
Lvl 40da bir klana yumuldum Kasın beni diye ağlar dururdum Bir pelerin göremeden kovuldum Böyle oyun olmaz olsun ağalar
DTSde ks yiyip bakarım Suikaste kurban gider yatarım Exp için babamı bile satarım Böyle oyun olmaz olsun ağalar
Nerde shell li görsem zoomu çakarım Cevap verir diye mesaj atarım Raptoruna hayran hayran bakarım Bi 5 milyon verse yok mu ağalar
Undying'de Attila'ya rastladım Kesmek için Z ve R ye tıkladım Party ile ben de yeri kokladım Yok mu 10 taş rezzer yok mu ağalar
Ezik mezik bir savaşta bulundum Buffer yoktu tek başıma koyuldum yarı yolda bir okçuya vuruldum Lag olmasa gösterirdim ağalar
Magic Anvil yanar söner dururdu Silahlarım boyna heba olurdu Tam sarıda bastım hani olurdu Silahımı geri verin ağalar
Herkes kospcu olmuş nerde adalet Hiç kimsede kalmadı huzur saadet Ben de kuracağım en sonunda nihayet Banlamayın beni ne olur ağalar :'(
Knight Online oynar lvl kasarım Zamanımı yok ederek yaşarım Çok geçmedi belki ben de bıkarım HAYATIMI GERİ VERİN AĞALAR | |
|
YuGi_ALEXİS
ADMİNİSTAROR
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : YA biyerden Geleyom ama.... İş/Hobiler : Resim/futbol/tABİKİDE BLUE DİNLEMEK Lakap : Psiko ADMİN...LEE RYAN <i><b>REP PUANI</b></i> : <b><i>PAYLAŞIM</b></i> : <u><b>Tuttuğu takım</b></u> : [Ua]Galatasaray[Ua] Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Wariorun göz yaşları C.tesi Ocak 26, 2008 5:43 pm | |
| ya cok komik ya kim yazmış acaba | |
|
M_Y_HosH
ADMİNİSTAROR
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 32 Nerden : Karanlıklar Diyarından... Lakap : [SwAt]_**M_Y_HosH**_(CyQaL] <i><b>REP PUANI</b></i> : <b><i>PAYLAŞIM</b></i> : <u><b>Tuttuğu takım</b></u> : [Ua]Galatasaray[Ua] Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: Wariorun göz yaşları C.tesi Ocak 26, 2008 6:01 pm | |
| bilmem ben zaymadım ama kim yazmışsa çok güzel uydurmuş | |
|
Orkutay_uA Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 30 Nerden : Evden;) İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : __[L!ON K!NG]__ <i><b>REP PUANI</b></i> : <b><i>PAYLAŞIM</b></i> : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Wariorun göz yaşları C.tesi Ocak 26, 2008 6:38 pm | |
| | |
|