[Tr]_PuNiShErS_[Tr]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tr]_PuNiShErS_[Tr]

TrRap Forum ve Paylaşım Alanı

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sevilla'dan yıldız kaydı

YazarMesaj
By_Eldorado

ADMİNİSTAROR

ADMİNİSTAROR
By_Eldorado

Erkek
İş/Hobiler : Pc oyunları oynamak-sevdiğim filmlere bakmak-tv islmek...
Lakap : Bulamadm
<i><b>REP PUANI</b></i> :
Sevilla'dan yıldız kaydı Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Sevilla'dan yıldız kaydı Right_bar_bleue

<b><i>PAYLAŞIM</b></i> :
Sevilla'dan yıldız kaydı Left_bar_bleue56 / 10056 / 100Sevilla'dan yıldız kaydı Right_bar_bleue

Sevilla'dan yıldız kaydı Empty
MesajKonu: Sevilla'dan yıldız kaydı   Sevilla'dan yıldız kaydı EmptyC.tesi Ocak 26, 2008 2:01 pm

Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla önemli golcüsünü kaybediyor.
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sevilla, Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano'yu İngiliz Premier Ligi takımlarından Manchester City'e verme kararı aldı.

Teknik Direktör Eriksson'un çalıştırdığı Manchester City, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala 27 yaşındaki yıldızı ikna etmeyi başarırken, ücret konusunda bir açıklama yapılmadı. İngiliz ekibi bilindiği gibi İtalyan oyuncu Rolando Bianchi'yi Lazio'ya kaptırmıştı.

Son iki yılın UEFA şampiyonu Sevilla, yakın zamanda Tottenham'a giden hocası Juande Ramos'tan sonra şimdi de önemli bir oyuncusunu kaybederken, İspanya'da en fazla gol atan isimlerden biri olan Fabiano, "Sevilla'yı çok seviyorum ancak bu benim için büyük bir fırsat. Bunu değerlendirmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Sevilla'dan yıldız kaydı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-