[Tr]_PuNiShErS_[Tr]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tr]_PuNiShErS_[Tr]

TrRap Forum ve Paylaşım Alanı

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tarihin en büyük transferi

YazarMesaj
By_Eldorado

ADMİNİSTAROR

ADMİNİSTAROR
By_Eldorado

Erkek
İş/Hobiler : Pc oyunları oynamak-sevdiğim filmlere bakmak-tv islmek...
Lakap : Bulamadm
<i><b>REP PUANI</b></i> :
Tarihin en büyük transferi Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Tarihin en büyük transferi Right_bar_bleue

<b><i>PAYLAŞIM</b></i> :
Tarihin en büyük transferi Left_bar_bleue56 / 10056 / 100Tarihin en büyük transferi Right_bar_bleue

Tarihin en büyük transferi Empty
MesajKonu: Tarihin en büyük transferi   Tarihin en büyük transferi EmptyC.tesi Ocak 26, 2008 2:00 pm

Tümer Avrupa'ya kapak attı. Larrissa kulübü futbolcuyu öve öve bitiremedi.
Milli futbolcu Tümer Metin’i renklerine bağlayan Yunanistan’ın Larissa Kulübü’nün Başkanı Kostas Piladakis, tarihlerinin en büyük transferini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tümer Metin’in tanıtımının yapıldığı basın toplantısında konuşan Piladakis, 14 numaralı formayı verdiği Türk oyuncu için, ”Kariyeri boyunca gösterdiği hırsı, artık diğer takım arkadaşları ile birlikte sahada sergileyecek” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Tümer Metin yaptığı konuşmada, ”Kim olduğumu, hedeflerimin neler olduğunu ve neler başarmak istediğimi biliyorum, başaracağım da” ifadesini kullandı.

Her karşılaşmada gerek kendisi gerekse takımı için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Tümer, şöyle devam etti:
”3 gündür Yunanistan’dayım ve kendimi çok iyi hissediyorum. Kulüp yönetiminin beni karşılama tarzı kusursuz ve kendimi rahat hissetmeme neden oluyor. Burada neden bulunduğumun bilincindeyim. Hedefim Larissa’nın tüm karşılaşmalarında Tümer’in kim olduğunu göstermek. Takım için Yunanistan Kupası’nın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Finallere ve büyük maçlara alışkınım. Bunları bu sezon Larissa ile yaşamayı umut ediyorum. Kazanmak istiyorum, kaybetme alışkanlığım yok.”

Son 3 hafta hariç, sürekli çalışmalara katıldığını belirten Tümer, bir hafta içinde performansının yüzde 100’e ulaşmış olacağını tahmin ettiğini söyledi.

Tarihin en büyük transferi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-