[Tr]_PuNiShErS_[Tr]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tr]_PuNiShErS_[Tr]

TrRap Forum ve Paylaşım Alanı

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Appiah sonunda patladı

YazarMesaj
By_Eldorado

ADMİNİSTAROR

ADMİNİSTAROR
By_Eldorado

Erkek
İş/Hobiler : Pc oyunları oynamak-sevdiğim filmlere bakmak-tv islmek...
Lakap : Bulamadm
<i><b>REP PUANI</b></i> :
Appiah sonunda patladı Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Appiah sonunda patladı Right_bar_bleue

<b><i>PAYLAŞIM</b></i> :
Appiah sonunda patladı Left_bar_bleue56 / 10056 / 100Appiah sonunda patladı Right_bar_bleue

Appiah sonunda patladı Empty
MesajKonu: Appiah sonunda patladı   Appiah sonunda patladı EmptyC.tesi Ocak 26, 2008 2:00 pm

Appiah yönetime kırgın. Ganalı yıldız kendi ülkesinin basınına dert yandı.
Appiah’ın kalbi kırık.. Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi Fenerbahçe Yönetimi tarafından dondurulmak istenen Ganalı futbolcu, Ülkesinde yayın yapan Ganaweb adlı gazeteye konuştu.

Appiah ‘Fenerbahçe’de çok güzel günlerim geçti. Ama yaşadığım bir sakatlık sonrası beni bir kenara ittiler’ dedi.

‘Bana sırt çevirdiler’

Ganalı star, yönetime sitem ederken ‘Ben Fenerbahçe forması için mücadele ederken, maç sırasında, sahada sakatlandım. Daha sonra başarısız geçen bir ameliyat yapıldı. Türkiye’de yapılan bu operasyon hatası nedeniyle bugünkü sıkıntıları yaşamaya başladım. Futbol oynayamadığım dönemlerde birçok kişi bana sırtını döndü. Bu da beni kahretti’ diye konuştu.

‘Bomba gibi döneceğim’

Kendisine yapılan davranışları haketmediğini de kaydeden Appiah, ‘Fener taraftarını çok seviyorum ama bana yapılan bu muameleleri kabul edemem. Sakatlıktan sonra çektiklerimi bir tek ben bilirim. Ama pes etmedim. Tedavim sürüyor. İyileşerek sahalara bomba gibi döneceğim ve bana kötü muamelede bulunanlara gerekli dersi vereceğim’ dedi.

Appiah sonunda patladı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Appiah the end!