batur_han
##SÜPER MODERATOR##
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Nerden : 8-F den İş/Hobiler : satranç-bilgisayar oyunları Lakap : bambam <i><b>REP PUANI</b></i> : <b><i>PAYLAŞIM</b></i> : <u><b>Tuttuğu takım</b></u> : ***FENERBAHÇE*** Kayıt tarihi : 27/12/07
| Konu: 'Rize'yi daha iyi beklerdim' C.tesi Ocak 19, 2008 4:40 pm | |
| Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, bugünkü maça ve ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.
Maçtan önce Çaykur Rizespor'un daha dirençli ve kuvvetli olmasını beklediğini, ancak öyle olmadığını ifade eden Feldkamp, şunları kaydetti:
"Yediğimiz 2 golü de kendi bireysel hatalarımızdan dolayı yedik. Çok sakat futbolcumuz var. Bu nedenle dar bir kadroyla galip geldiğimiz için mutluyuz. Zaten bir süredir dar bir kadroyla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. İlerleyen haftalarda sakat futbolcularımızın da düzelmesiyle daha iyi olacağız" dedi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç ise sarı-kırmızılılar için, "Bizden çok daha iyi oynadılar, çok daha fazla koştular, bize iyi bir ders verdiler" diye konuştu.
Susiç, oynadıkları kötü oyunun nedenini kendisinin de bilemediğini belirterek, "Bilsem bunun önlemini alırdım. Duran toplardan 3 gol yersen bu sonuç normaldir. Bundan daha iyi bir şey yapamazsın. Maçın 40. dakikasına kadar hemen hemen başa baş bir maç oluyordu. Fakat bu dakikadan sonra peş peşe yediğimiz 2 golle maç 3-1 oldu. Bundan dolayı yenildik" dedi.
Ligin ilk yarısının son 5 haftasındaki iyi performanslarından sonra aldıkları bu mağlubiyetin kötü olduğunu dile getiren Susiç, "Futbolcularımın bu yenilgiyi unutacağına ve yeniden başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum" diye konuştu. | |
|