batur_han
##SÜPER MODERATOR##
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Nerden : 8-F den İş/Hobiler : satranç-bilgisayar oyunları Lakap : bambam <i><b>REP PUANI</b></i> : <b><i>PAYLAŞIM</b></i> : <u><b>Tuttuğu takım</b></u> : ***FENERBAHÇE*** Kayıt tarihi : 27/12/07
| Konu: AKP'li vekil için 'Şıh' diyorlar! Perş. Ocak 10, 2008 12:10 am | |
| Hakkında yakalama kararı çıkarılan Mehmet Mucip Seven'in polisteki ifadesinde, AKP Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda'dan 'şıh' diye bahsettiği ortaya çıktı.
26 Nisan 2007'de Orhan Aykut ile M. Mucip Seven arasında geçen telefon görüşmesi özetle şöyle:
(O.A.): “Allah onu kahretsin, gitti benim şeyimi aldı, götürdü. Zaten sabıkalıydı benim şeyim. Çok baskı yapmışlar, o da bizim ismimizi, şeyimizi verdi. Halledene kadar da canımız çıktı.
M.M.S.: Ya bunun kulağını çekmek lazım.
O.A.: Cahil ismimizi verdi, polisler bastı.
M.M.S.: Niye isim veriyor, bu ne biçim sağlamlık. Onu bıraktılar mı peki Salih’i?
O.A.: Bıraktık onu da .
M.M.S.: Ya kardeşim ya yapma bir daha. Zaten yarın ’şıh’ geliyor. Kaza geliyorum demez. ’Yarın saat 18.00’den sonra geliyorum’ dedi. Yani açıkcası ben senin hakkında bir şey söylemedim. Yani onu o da biliyor. Hatta söylüyor da zaman zaman. Biz de ‘Kontrolü nasıl olsa Orhan’-dadır’ diyoruz. Onun için hayırlısı olsun, boşver.
O.A.: Ya başka biri olsa kurtulması mümkün değildir kurban. (Bu konuşmada Mehmet Salih Aydar’dan bahsediliyor.
Bakan Çelik’in de adı geçti
Görüşmenin devamında Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’ın amcasının çocuklarının Sefaköy’de bir okul müdürü arkadaşlarını tehdit ettiklerini söyleyen Aykut, ” Öğretmen müdürdür. Okulda bir hata var. 10 dönüm gibi bir yer bunu stadyum yapmaya çalışıyorlar. Bu adamı tehdit ettiler. Ben devreye girdim, imzalattırdım.
Şantaj CD’si telekulaka takıldı Orhan Aykut ile M. Mucip Seven’in 23 Nisan’da yaptıkları görüşmede bahsi geçen CD de esrarını koruyor.
O.A.: Şu anda milletvekili İhsan abi aradı. Ona bir CD gönderdim öldürdüm onu.
M.M.S.: O zaman eli ayağı şimdi bir daha birbirine karışır.
O.A.: Öyle asaletli bir CD ki, direkman seni sordu. | |
|