batur_han
##SÜPER MODERATOR##
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Nerden : 8-F den İş/Hobiler : satranç-bilgisayar oyunları Lakap : bambam <i><b>REP PUANI</b></i> : <b><i>PAYLAŞIM</b></i> : <u><b>Tuttuğu takım</b></u> : ***FENERBAHÇE*** Kayıt tarihi : 27/12/07
| Konu: Feldkamp İstanbul'da Cuma Ocak 04, 2008 4:05 pm | |
| Galatasaray'da hastalığı spekülasyonlara neden olan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, İstanbul'a geldi.
THY'nin tarifeli uçağı ile saat 15.50'de eşiyle birlikte Almanya'dan dönen Feldkamp, kendisini bekleyen basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadan ****** Havalimanı'ndan ayrıldı.
Feldkamp'ın İstanbul'a dönüşünü çok sayıda basın mensubunun takip etmesi dikkat çekti.
Süper Lig'in son haftasında çok ateşli olduğu için takımının başında olamadığını belirten Fledkamp, "Ben sadece bu son maçta degil, daha önceki bir maçtada takımın başında olamadım. 18 Aralık Salı günü çok ateşim vardı ve maça çıkamayacak durumdaydım" dedi.
Almanya'ya gelişiyle ilgili yapılan eleştirilerle ilgili olarak ise Feldkamp, "Ben bu eleştirilere bir anlam veremiyorum. 14 gün boyunca doktor gözetiminde ve aldığım ilaçlarla kendimi iyi hisseder duruma geldim. Şimdi ise İstanbul'a dönüyorum" şeklinde konuştu.
Sarı-Kırmızılı takımın içindeki huzursuzluklarla ilgili soruya ise Feldkamp, "Takımın son haftalardaki başarıları ortada. UEFA Kupası'nda yolumuza devam ediyor ve ligde de zirveye oynuyoruz. Futbolcularımın oynama hırsını ve aralarındaki rekabeti, bir antrenör olarak olumlu buluyorum" diye konuştu. | |
|