[Tr]_PuNiShErS_[Tr]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tr]_PuNiShErS_[Tr]

TrRap Forum ve Paylaşım Alanı

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

'Holosko da benim kadar yetenekli'

YazarMesaj
batur_han

##SÜPER MODERATOR##

##SÜPER MODERATOR##
batur_han

Erkek
İş/Hobiler : satranç-bilgisayar oyunları
Lakap : bambam
<i><b>REP PUANI</b></i> :
'Holosko da benim kadar yetenekli' Left_bar_bleue100 / 100100 / 100'Holosko da benim kadar yetenekli' Right_bar_bleue

<b><i>PAYLAŞIM</b></i> :
'Holosko da benim kadar yetenekli' Left_bar_bleue110 / 100110 / 100'Holosko da benim kadar yetenekli' Right_bar_bleue

<u><b>Tuttuğu takım</b></u> : ***FENERBAHÇE***

'Holosko da benim kadar yetenekli' Empty
MesajKonu: 'Holosko da benim kadar yetenekli'   'Holosko da benim kadar yetenekli' EmptyCuma Ocak 04, 2008 4:00 pm

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, siyah-beyazlı taraftarların kendisine gösterdiği ilginin, motivasyonunu artırdığını söyledi.

Bobo, Beşiktaş TV'de yer alan röportajında, taraftar için daha çok gol atmak istediğini belirterek, ''Taraftarın bana olan sevgisi, motivasyonumu bir kat daha artırıyor'' dedi.
Brezilyalı oyuncu, taraftarı mutlu etmek için sahada daha üretken olmak istediğini, böyle sevilmenin de kendisini iyi hissettirdiğini ve ayrı bir çalışma hırsı verdiğini dile getirdi.

Ligin ikinci yarısında beklentilerin daha da yüksek olduğunu kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, ''Sezonun ikinci yarısında, ilk yarıdan daha iyi bir performans göstereceğiz. Beklentimiz çok yüksek, çok çalışıyoruz. Tüm gücümüzü kullanarak ikinci yarıda şampiyon olacağız'' diye konuştu.

Şampiyonluk yarışına da değinen Bobo, derbi maçları sahalarında oynayacaklarını ve bu nedenle rakiplerine oranla daha avantajlı olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

''İlk dört sıradaki takımlar, puan olarak birbirine çok yakın, bu nedenle şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek. Şampiyonluk şansları birbirine çok yakın. Rakiplerin birbirleriyle oynayacakları derbi maçlar, tayin edici olacaktır. Bu konuda biz avantajlıyız, çünkü evimizde oynayacağız. İkinci yarıda performansımızı yükseltip, devamlılık yakalarsak şampiyon oluruz.''

YENİ TRANSFER HOLOSKO
Bobo, Beşiktaş'ın yeni transferi Filip Holosko'nun da kendisi kadar yetenekli olduğunu ifade etti.

Holosko ile çok iyi ikili olacaklarını vurgulayan Bobo, ''Birlikte çok gol atacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Slovak oyuncunun Vestel Manisaspor'da kendisini ispatladığını dile getiren siyah-beyazlı oyuncu, ''İyi futbolcular bir arada olunca, iyi futbol ortaya çıkar. Holosko çok hareketli ve hızlı, yeri geldiğinde kenarlara da gidebilen bir oyuncu. Özellikle deplasman maçlarında bu önemli, çünkü ev sahibi ekipler çok kapandığı için hareketli olmanız gerekir. Holosko ile 8'er golümüz var. Ben de böyle üretken bir golcüyle oynayacağım. Hem onun, hem benim gollerim devam ederse kazanan Beşiktaş olur'' şeklinde konuştu.

BAYAN TARAFTARDAN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ
9 Ocak'ta 23. yaşını kutlayacak Bobo, liseli hayranı Begüm Subaşı'nın kendisi için yaptığı sürpriz doğum günü kutlamasıyla bu mutluluğunu erken yaşadı.

Tesislere gelen Subaşı, siyah-beyazlı oyuncuya, içinde siyah ve beyaz çiçeklerin olduğu kristal bir vazo hediye ederken, getirdiği doğum günü pastasıyla da Brezilyalı oyuncunun doğum gününü erken kutlamasını sağladı.

Sürpriz kutlamanın yanı sıra pasta ve doğum günü hediyesi karşısında duygulanan Bobo, 'Taraftarın bu sevgisi çok hoşuma gidiyor'' dedi.

'Holosko da benim kadar yetenekli'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Holosko orta sahaya
» Diatta ile buraya kadar!