batur_han
##SÜPER MODERATOR##
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Nerden : 8-F den İş/Hobiler : satranç-bilgisayar oyunları Lakap : bambam <i><b>REP PUANI</b></i> : <b><i>PAYLAŞIM</b></i> : <u><b>Tuttuğu takım</b></u> : ***FENERBAHÇE*** Kayıt tarihi : 27/12/07
| Konu: Ronaldo tarih verdi Cuma Ocak 04, 2008 3:58 pm | |
| Fenerbahçe, Roberto Carlos'tan sonra bir büyük Brezilyalı yıldızı daha renklerine katmak üzere...
Fenerbahçe'nin Ronaldo sevdası sona yaklaşıyor... Yıldız futbolcu İstanbul'a bekleniyor...
Zico ile anlaştım Milan'ın Brezilyalı forveti Ronaldo, Brezilya'nın en saygın transfer sitesi olan globoesporte'ye yaptığı açıklamada "Zico ile 27 Aralık'ta Flamengo kulübünün düzenlediği yıldızlar karması maçından sonra bir araya geldik. Zico beni Fenerbahçe'ye istedi. Ben de çocukluğumdan beri Zico hayranı olduğum için kabul ettim. Bu yüzden son anda Flamengo'ya gitmekten vazgeçtim. Şimdi Fenerbahçe ile Milan'ın anlaşmasını bekliyorum" dedi.
Milan'dan açıklama Ronaldo'nun 15 Ocak'ta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edildi. Bu arada daha önce Ronaldo ile ilgili haberleri resmi sitesinden yalanlayan Fenerbahçe kulübü, Milan'ın yıldızının transferi konusunda sessizliğini koruyor. Milan ile birlikte Dubai'de kampta bulunan Ronaldo konusunda bir açıklama yapan Milan İkinci Başkanı Adriano Galliano, "Henüz Ronaldo ile konuşmadık. Sadece menajeri ile görüştük. 15-20 gün içinde Ronaldo konusunda net kararımızı açıklayacağız" ifadesini kullandı. | |
|