[Tr]_PuNiShErS_[Tr]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tr]_PuNiShErS_[Tr]

TrRap Forum ve Paylaşım Alanı

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ronaldo tarih verdi

YazarMesaj
batur_han

##SÜPER MODERATOR##

##SÜPER MODERATOR##
batur_han

Erkek
İş/Hobiler : satranç-bilgisayar oyunları
Lakap : bambam
<i><b>REP PUANI</b></i> :
Ronaldo tarih verdi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ronaldo tarih verdi Right_bar_bleue

<b><i>PAYLAŞIM</b></i> :
Ronaldo tarih verdi Left_bar_bleue110 / 100110 / 100Ronaldo tarih verdi Right_bar_bleue

<u><b>Tuttuğu takım</b></u> : ***FENERBAHÇE***

Ronaldo tarih verdi Empty
MesajKonu: Ronaldo tarih verdi   Ronaldo tarih verdi EmptyCuma Ocak 04, 2008 3:58 pm

Fenerbahçe, Roberto Carlos'tan sonra bir büyük Brezilyalı yıldızı daha renklerine katmak üzere...

Fenerbahçe'nin Ronaldo sevdası sona yaklaşıyor... Yıldız futbolcu İstanbul'a bekleniyor...

Zico ile anlaştım
Milan'ın Brezilyalı forveti Ronaldo, Brezilya'nın en saygın transfer sitesi olan globoesporte'ye yaptığı açıklamada "Zico ile 27 Aralık'ta Flamengo kulübünün düzenlediği yıldızlar karması maçından sonra bir araya geldik. Zico beni Fenerbahçe'ye istedi. Ben de çocukluğumdan beri Zico hayranı olduğum için kabul ettim. Bu yüzden son anda Flamengo'ya gitmekten vazgeçtim. Şimdi Fenerbahçe ile Milan'ın anlaşmasını bekliyorum" dedi.

Milan'dan açıklama
Ronaldo'nun 15 Ocak'ta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edildi. Bu arada daha önce Ronaldo ile ilgili haberleri resmi sitesinden yalanlayan Fenerbahçe kulübü, Milan'ın yıldızının transferi konusunda sessizliğini koruyor. Milan ile birlikte Dubai'de kampta bulunan Ronaldo konusunda bir açıklama yapan Milan İkinci Başkanı Adriano Galliano, "Henüz Ronaldo ile konuşmadık. Sadece menajeri ile görüştük. 15-20 gün içinde Ronaldo konusunda net kararımızı açıklayacağız" ifadesini kullandı.

Ronaldo tarih verdi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-