batur_han
##SÜPER MODERATOR##
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Nerden : 8-F den İş/Hobiler : satranç-bilgisayar oyunları Lakap : bambam <i><b>REP PUANI</b></i> : <b><i>PAYLAŞIM</b></i> : <u><b>Tuttuğu takım</b></u> : ***FENERBAHÇE*** Kayıt tarihi : 27/12/07
| Konu: '1 oyuncu alabiliriz' Cuma Ocak 04, 2008 3:55 pm | |
| Zico ve Carlos, seminerde birbirinden ilginç açıklamalar yaptı...
Brezilyalı hoca transfer yapma isteğini dile getirirken, Carlos ise Devler Ligi'nde finali hedeflediklerini söyledi.
‘Avrupa’da işler farklı’ TSYD’nin düzenlediği seminere konuk olan Zico ve Roberto Carlos, çeşitli konularda görüşlerini açıkladılar. Zico, Fenerbahçe’de çok iyi bir çalışma ortamına, geniş ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Böyle olunca da, insan kendisini işine daha iyi adapte ediyor” dedi. “Kadromuz, Türkiye için yeterli, ama yabancı sınırı olmayan Avrupa’ya gelince işler değişiyor” diyen Brezilyalı, “Appiah ve Tümer’in yokluğunu düşünürsek, en azından 1 futbolcu almayı düşünebiliriz” dedi. Zico şunları söyledi:
‘Hedef daima zirve’ “2007 bizim adımıza olumlu bir yıldı. Bundan en önemli faktör, ciddiyetti. Üç kulvarda da en üst düzeyde başarıyı hedefliyoruz. Dünyada son yıllarda hakemlerin sertliğe prim tanıması sonucu, yaratıcı oyuncuları bitirdi. Bu da, futbolun güzellinden alıp götürüyor. Brezilya’da Ronaldo’yla transfer hakkında bir şey konuşmadım. Türk futbolcusu topla oynamayı çok seviyor. Bıraksanız, sürekli oynar. Fizik ve taktik çalışmanın da önemli olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Bunlar aşılırsa, Türk futbolu iyi yerlere gelir.”
‘Arda değişik bir oyuncu’ “Arda Turan çok farklı bir futbolcu, bunu çekinmeden söyleyebilirim. İyi mücadele ediyor, ama dizindeki sıkıntısından sonra verimi düştü. Üzerinde durulduğu zaman büyük futbolcu olmaya adaydır. Ama dizden problem yaşadığınız zaman kendinize çok iyi bakmanız gerekir. Kalite olarak çok beğendiğim bir futbolcu.” Zico’ya övgüler yağdıran Roberto Carlos ise, şu açıklamaları yaptı: “Her büyük takım, iyi bir kaleciyle başlar, deseler de, bence iyi bir teknik direktörle başlar. Zico’dan hâlâ bir şeyler öğreniyorum.”
‘Yusuf, Zidane’a benziyor’ “Şampiyonlar Ligi’nde hedef final. İspanyollar Türkiye için bilgi sahibi, ama birçoğu görmediği için kafasında şekillendiremiyor. İstanbul’da trafik sorun. Rakı denedim, çok güçlü bir içki, fakat benim içkiyle aram iyi değildir. Bazı diskoları görme imkanım oldu, henüz Türk hamamına gitmedim. Yaşamım boyunca düzgün futbolcu olmaya çalıştım. Fenerbahçe’dekilerin dışında, Türkiye’den stili Zidane’a benzeyen Yusuf’u, Şükür’ü ve Lincoln’ü beğeniyorum. Benim tek eksikliğim ise, boy olarak 2 santimlik kısalığım.” | |
|