[Tr]_PuNiShErS_[Tr]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tr]_PuNiShErS_[Tr]

TrRap Forum ve Paylaşım Alanı

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

'Aziz Yıldırım'a rezil oldum'

YazarMesaj
batur_han

##SÜPER MODERATOR##

##SÜPER MODERATOR##
batur_han

Erkek
İş/Hobiler : satranç-bilgisayar oyunları
Lakap : bambam
<i><b>REP PUANI</b></i> :
'Aziz Yıldırım'a rezil oldum' Left_bar_bleue100 / 100100 / 100'Aziz Yıldırım'a rezil oldum' Right_bar_bleue

<b><i>PAYLAŞIM</b></i> :
'Aziz Yıldırım'a rezil oldum' Left_bar_bleue110 / 100110 / 100'Aziz Yıldırım'a rezil oldum' Right_bar_bleue

<u><b>Tuttuğu takım</b></u> : ***FENERBAHÇE***

'Aziz Yıldırım'a rezil oldum' Empty
MesajKonu: 'Aziz Yıldırım'a rezil oldum'   'Aziz Yıldırım'a rezil oldum' EmptyPerş. Ocak 03, 2008 8:19 pm

Karşıyaka yönetiminin kaleci Onur'u 400 bin euro artı Yusuf karşılığında Trabzon'a vermesi üzerine Fahri Sportif Danışmanlığı bırakan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a da rezil olduğunu söyledi.

Karşıyaka'yı çok sevdiği için hiçbir ücret almadan yardımcı olmaya çalıştığını hatırlatan Dilmen, “Kaleci Onur'u, daha önce Fenerbahçe'ye 1 milyon dolara satmaya çalıştık. Aziz Yıldırım, (Bizden 1 milyon dolar istediniz, ama Trabzon'a 400 bin euroya sattınız) derse nasıl cevap veririm?'' dedi.

Bundan sonra alınacak kararlarda kendisinin olmayacağını ifade eden Dilmen, Onur'un transferinde Karşıyaka'nın çok zarar ettiğini dile getirdi. Dilmen, “Yönetim şimdi bir kaleci alıp yine para ödeyecek. Üstelik Trabzon'un gönderdiği oyuncuya da 275 bin YTL verecekler'' diye konuştu. Kaleci Onur'un Trabzon'dan yıllık 700 bin YTL alacağı bildirildi

'Aziz Yıldırım'a rezil oldum'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Asimo rezil oldu