[Tr]_PuNiShErS_[Tr]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tr]_PuNiShErS_[Tr]

TrRap Forum ve Paylaşım Alanı

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Süren: F.Bahçe Sevilla'yı yenecektir

YazarMesaj
batur_han

##SÜPER MODERATOR##

##SÜPER MODERATOR##
batur_han

Erkek
İş/Hobiler : satranç-bilgisayar oyunları
Lakap : bambam
<i><b>REP PUANI</b></i> :
Süren: F.Bahçe Sevilla'yı yenecektir Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Süren: F.Bahçe Sevilla'yı yenecektir Right_bar_bleue

<b><i>PAYLAŞIM</b></i> :
Süren: F.Bahçe Sevilla'yı yenecektir Left_bar_bleue110 / 100110 / 100Süren: F.Bahçe Sevilla'yı yenecektir Right_bar_bleue

<u><b>Tuttuğu takım</b></u> : ***FENERBAHÇE***

Süren: F.Bahçe Sevilla'yı yenecektir Empty
MesajKonu: Süren: F.Bahçe Sevilla'yı yenecektir   Süren: F.Bahçe Sevilla'yı yenecektir EmptyÇarş. Ocak 02, 2008 7:50 pm

Faruk Süren Star TV'ye yaptığı açıklamada Galatasaray Yönetimi'ni yerden yere vurdu. Eski başkan, "Ezeli rakibimiz, şampiyonlar Ligi’nde Sevilla ile oynayacak ve bence turu geçecektir" dedi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, mevcut yönetimde huzursuzluk ve uyumsuzluk gördüğünü dile getiren Süren, “Bana sorarsanız bir disiplin yok. Bir hedefleri yok. Galatasaray’da bir belirsizlik ortamı var. Bu belirsizlik dengeleri bozuyor. Futbolcu da huzursuz. İdmanı yapan, prensibi koyan teknik direktörün maça şu veya bu sebepten dolayı gelmemesi takımı olumsuz etkiler. Bir teknik direktör ne olursa olsun takımın başında bulunmalı. Feldkamp’ın grip olduğu söyleniyor. Benim bildiğim kadarıyla By Pass sorunu da var. Öyle bir şey söz konusuysa grip o yaştaki bir insanı menfi etkileyebilir. Her şeye rağmen önce Ankara’ya 45 dakikalık uçuşu yapıp daha sonra Almanya’ya gidebilirdi” dedi.

Leverkusen'i geçemezler
Galatasaray'ın Avrupa’daki konumunu değerlendiren Faruk Süren, “UEFA Kupası’nda gruptan çıkmamız da şans faktörünün yardımı da vardı. Şimdi ümidimiz takımın Bayer Leverkusen’i de elemesi. Fakat bugüne kadar grupta ortaya koyduğu performansla bunun mümkün olmayacağını düşünüyorum. Galatasaray, ancak Avrupa’daki alışagelmiş futbolunu ortaya koyabilirse o zaman turu geçebilir” diye konuştu.

Popülarite bakımında Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı nedeniyle öne geçtiğini ileri süren Faruk Süren, “Ezeli rakibimiz, şampiyonlar Ligi’nde Sevilla ile oynayacak ve bence turu geçecektir. Televizyon yayın hakları, tesisleşme, stat ve popülarite açısından öndeler. Bu işleri güzel yaptılar. Biz bu sıraladığımız hedefleri çok önceden tespit etmiştik. Ancak tatbik etmek bize nasip olmadı. Bizden sonra gelenler de bunu tatbik edemediler” ifadelerini kullandı.

Mecidiyeköy'e stat yapardım
Faruk Süren konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yeni stat için Mecidiyeköy’deki çok kıymetli bir arazideki hakkımızdan feragat ediyoruz. Ben olsam stadı mevcut yerinde yapardım. Mecidiyeköy’de biz bu projeye başladığımız zaman sayın Başbakanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’ydı. Projenin hepsi biliniyordu. Oraya Yonca Yaprağı yapılacaktı. Trafiği de rahatlatacak bir sürü şey yapılacaktı. Ondan sonra Türkiye ekonomisi malum bir çöküşe geçti. Seyrantepe’deki stadın 2 yıl içinde bitmesi de paraya bağlı. 150 Milyon euroluk bir finansman gerekiyor. İnşaatta para bitti mi ‘Harç Bitti’ derler. Harç biterse inşaat durur.”

Yabancılar yanlış transfer
Galatasaray eski Başkanı, “Transferleri nasıl buluyorsunuz?” şeklindeki soru üzerine de “Takımlar, 6+1 yabancı oyuncu transfer edebilir. Diğer takımlarla karşılaştıralım. Mesela Galatasaray-Fenerbahçe maçını ele alalım. Fenerbahçe’nin 6 yabancısı da oynuyor. Bizim ise sadece ikisi. Hadi ‘Linderoth ve Lincoln sakat’ diyelim, diğer ikisi nerede? Sakat değiller, peki neden oynamıyorlar? Yanlış transfer mi acaba? Takım oluştururken en çok dikkat edilmesi gereken husus omurga, yani kaleci, libero ve hücum elemanı” cevabını verdi.

Süren, genç oyuncuların kulübeye ve hocalarına doğru el kol hareketi yapmalarını hem disiplin hem de yönetimsel açıdan doğru bulmadığını vurgularken, “Genç futbolcuların bu şekilde tepki vermeleri bence hazımsızlıktan kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.

Süren: F.Bahçe Sevilla'yı yenecektir
1 sayfadaki 1 sayfası