[Tr]_PuNiShErS_[Tr]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tr]_PuNiShErS_[Tr]

TrRap Forum ve Paylaşım Alanı

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Polat: Kalli'ye inancımız tam

YazarMesaj
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

<i><b>REP PUANI</b></i> :
Polat: Kalli'ye inancımız tam Left_bar_bleue9 / 1009 / 100Polat: Kalli'ye inancımız tam Right_bar_bleue

<b><i>PAYLAŞIM</b></i> :
Polat: Kalli'ye inancımız tam Left_bar_bleue11 / 10011 / 100Polat: Kalli'ye inancımız tam Right_bar_bleue

Polat: Kalli'ye inancımız tam Empty
MesajKonu: Polat: Kalli'ye inancımız tam   Polat: Kalli'ye inancımız tam EmptyC.tesi Ara. 29, 2007 9:38 pm

NTV'de canlı yayına katılan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, hastalığı nedeniyle takımının başında son iki resmi maça çıkamaması üzerine yoğun biçimde eleştirilen Kalli'ye destek çıktı, "Feldkamp ile kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum. Aramızda hiçbir sorun yok. 2 veya 3 Ocak'tan itibaren takımın başında olacak. Kendisine güvenimiz tam" ifadesini kullandı.
Feldkamp'ın ağır bir grip geçirdiğini vurgulayan Polat, OFTAŞ maçı öncesi Almanya'ya gitmesine kendisinin izin verdiğini, çünkü dinlenerek, ikinci yarıya hazır başlamasını istediğini söyledi.
Tüm tersliklere karşın başarılı bir ilk yarı geçirdiklerinin altını çizen Adnan Polat, "Teknik heyeti ve futbolcuları alnından öpmek lazım. Ben, şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Polat, Ümit Karan için Avrupa'dan ciddi bir öneri gelmesi durumunda transferi için yardımcı olacaklarını da kaydetti. Adnan Polat, "Yurtdışından teklif gelirse biz onu tutmayacağız. Kendisine 6 teklif var, Beşiktaş da istedi" dedi.
Polat ayrıca, UEFA Kupası'nda çeyrek final oynamak istediklerini, Galatasaray Kulübü'nün mali açıdan önemli mesafeler aldığını belirtti.

1 sayfadaki 1 sayfası